Poslovnica Ilidža Tel: 033/623-683, Servis: 033/623-683, Viber / WhatsApp 061/078-999

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

Samo za naše kupce pružamo veoma efikasnu i pouzdanu dostavu brzom poštom. Dostava se vrši u roku 24-72h radnim danom na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini ukoliko to drugačije nije navedeno na samom artiklu uslijed nekih specifičnih zahtijeva kupaca. Dostava Subotom se doplaćuje 5 KM, a dostavu Nedjeljom ne vršimo. Za sve detalje i nejasnoće pozovite nas ili nam pošaljite upit.

UŠTEDITE VAŠ NOVAC

Kupovinom u našem online shop-u na rate putem Pikpay-a uštedite sebi novac i olakšajte kupovinu bilo kojeg ponuđenog proizvoda ili grupe proizvoda skupljih od 100 KM. Kupovina na rate Unicredit shoping karticama je moguća na rok do 12 mjeseci. Sve cijene navedene na stranici su sa uključenim PDV-om i sa odobrenim gotovinskim popustom od 10%. Ukoliko kupujete kreditnim ili shoping karticama online putem Pikpay sistema naplate ili u našim poslovnicama primjenjuju se maloprodajne cijene koje su za 10% skuplje od gotovinskih, odnosno nemate pravo na popust. Za sve detalje i nejasnoće pozovite nas ili nam pošaljite upit.

NAJBOLJA PODRŠKA

Za sve naše vjerne kupce ili one koji to žele da postanu pružamo najkvalitetniju moguću podršku ikada viđenu na našim prostorima. Dugogodišnje iskustvo u radu sa stalnim ili potencijalnim kupcima omogućava nam da za sve vaše upite , interesovanja , reklamacije ili nejasnoće dobijete brz i kvalitetan odgovor. Također na sve uređaje koji su pod garancijom od strane Mobilmania Online Shop-a imate prioritet u vremenskom roku potrebnom da se svaki eventualni problem riješi. Prepoznajte kvalitet i iskustvo , kupujte sa preporukom i bez brige. Vaš Mobilmania Team.

NAJČEŠĆA PITANJA

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Iskustvo , profesionalnost, briga o kupcima.

SIGURNOST KUPOVINE ONLINE NA RATE?

Pikpay i Unicredit Bank d.d. garantuju apsolutnu sigurnost našim kupcima koji plaćaju online putem bankovnih kartica. Također Mobilmania garantuje da će svi vaši lični podaci biti zaštićeni u svakom trenutku od potencijalnih zloupotreba te da se neće davati trećim licima ili stranama.

VRIJEME TRAJANJA GARANCIJE?

Garantni rok vrijedi 12 mjeseci od dana kupovine uređaja , osim ako nije drugačije navedeno ili u dogovoru sa kupcem izmijenjen uslov garancije.

KONTAKTIRAJTE NAS